UC SYD, UCL og SDU forlænger FIIBL frem til 2027

6. juni 2023

UC SYD, UCL og SDU har med FIIBL opbygget et stærkt center med fokus på at udvikle og formidle ny praksisnær viden i tæt samspil med og til gavn for uddannelser, forskning og det omgivende samfund. Den ambition får nu fornyet energi med yderligere fire år til FIIBL.

FIIBL er et unikt samarbejde, der samler og forbinder stærke kompetencer på tværs af de tre partnerorganisationer. Det betyder bl.a. at FIIBL råder over en medarbejderstab fra både professionshøjskole- og universitetsområdet.

Centeret fortsætter den praksisnære udvikling og formidling af viden om børn og unges idræt og bevægelse i relation til sundhed, trivsel og læring.

Først og fremmest er der fokus på professions- og praksisrettet forskning, der bidrager til forskningsbaseret undervisning på partnerinstitutionernes uddannelserne indenfor området. Forskningen skal ske i tæt samspil med det omgivende samfund på lokalt, nationalt og internationalt niveau.  

Ny centerkoordinator
Samtidig med forlængelsen bliver lektor på UCL, Andreas Bolding Christensen, ny centerkoordinator. Han skal sammen med centerleder og lektor på SDU, Lars Breum Christiansen og centerkoordinator og docent på UC SYD, Julie Dalgaard Guldager stå i spidsen for centeret og samarbejdet mellem de tre partnerinstitutioner.

På FIIBL’ hjemmeside www.fiibl.dk kan du finde læse mere om vores fokusområder og de projekter og aktiviteter, vi er i gang med lige nu.   

FIIBL styregruppe og centerledelse – fra venstre: Jens Mejer Pedersen, Ole Skøtt, Søren Smedegaard, Jesper von Seelen, Lars Breum Christiansen, Julie Dalgaard Guldager, Morten Kallestrup,
Jens Troelsen og Andreas Bolding Christiansen.

Kontakt

Centerleder og lektor på SDU,
Lars Breum Christiansen / lbchristiansen@health.sdu.dk

Centerkoordinator og docent på UC SYD,
Julie Dalgaard Guldager / jdgu@uscyd.dk

Centerkoordinator og lektor på UCL,
Andreas Bolding Christensen / abch@ucl.dk

Scroll to Top