Nyt FIIBL-ESSENS: Hvad synes pædagogstuderende om e-læring?

30. august 2022

I samarbejde med Videncenter om handicap lancerede FIIBL i starten af 2022 et helt nyt e-læringsforløb med fokus på inklusion i idræt og bevægelse i skolen. E-læringsforløbet er frit tilgængeligt på www.tibis.dk.

I foråret gennemførte FIIBL en afprøvning af e-læringsmodulerne med både nuværende og kommende lærere og pædagoger for at blive klogere på, hvordan kompetenceudvikling gennem e-læring kan fungere i praksis. 

Forsmag: Hvad synes de studerende?
Som en del af afprøvningen inviterede vi pædagogstuderende til at gennemføre et par af modulerne og undervejs har vi fulgt med fra sidelinjen. Som en forsmag på resultaterne fra afprøvningen, kan du i den nyeste udgave af FIIBL-ESSENS læse om, hvad pædagogstuderende synes om e-læring. 

I efteråret 2022 offentliggør vi flere resultater fra afprøvningen – bl.a. med fokus på, hvad nuværende lærere og pædagoger synes om e-læringsforløbet. 

Hvad er FIIBL-ESSENS?
FIIBL-ESSENS er et kort formidlingsformat, hvor vi på max fem sider, zoomer ind på et aktuelt emne, vi har fokus på i FIIBL. FIIBL-ESSENS udkommer løbende, og alle udgivelser kan tilgås på fiibl.dk/aktuelt

Hvad er tibis.dk?
Med støtte fra Børne- og Undervisningsministeriets udlodningsmidler har FIIBL i samarbejde Videnscenter om handicap udviklet et digitalt univers, som består af en digital platform (www.tibis.dk), et e-læringsforløb og en e-bog. 

Ambitionen med de udviklede materialer og læringsaktiviteter er, at hjælpe lærere og pædagoger til at arbejde inkluderende med idræt og bevægelse i skolen – for alle elever uanset forudsætninger og særlige behov.

Nyeste FIIBL-ESSENS

NR 2 | AUGUST 2022

Kontakt

Louise Stjerne Madsen / lsknudsen@health.sdu.dk
Lars Breum Christiansen / lbchristiansen@health.sdu.dk

Scroll to Top