Ny ledelse i Forsknings- og Implementeringscenter for Idræt, Bevægelse og Læring

9. juni 2021

Lektor Lars Breum Christiansen bliver leder af FIIBL. Det sker i tæt samarbejde med centerkoordinator og docent, Jesper von Seelen, UC Syd samt Uddannelses- og forskningsleder, Søren Smedegaard, UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole

Lars Breum Christiansen overtager et center, der henover de sidste syv år har opbygget tætte samarbejder med lokale, regionale, nationale og internationale partnere vedrørende praksisnær forskning om og udvikling af børn og unges idræt og bevægelse.

Lige nu er FIIBL i gang med mange spændende projekter og samarbejdsrelationer, der fortsættes. Der vil særligt lægges vægt på tre kerneområder: bevægelse i skolen, bevægelse på idrætsefterskolerne og bevægelse for børn og unge med særlige behov.

Desuden står FIIBL i den kommende tid i spidsen for den danske del af Active Healthy Kids – en del af et globalt netværk af forskere, sundhedsprofessionelle og interessenter, der samarbejder om at vurdere børn og unges fysiske aktivitet og mulighederne herfor.

Thomas Skovgaard, der har ledet FIIBL indtil nu, er tiltrådt som forskningsleder for Active Living, Institut for Idræt og Biomekanik, SDU.

Lars Breum Christiansen
Centerleder & Lektor

Institut for Idræt og Biomekanik
Syddansk Universitet

+45 6060 7940
lbchristiansen@health.sdu.dk

Thomas Skovgaard
Forskningsleder & Lektor

Institut for Idræt og Biomekanik
Syddansk Universitet

+45 2498 4064
tskovgaard@health.sdu.dk

Scroll to Top