Ny centerkoordinator i Forsknings- og Implementeringscenter for Idræt, Bevægelse og Læring

20. maj 2022

Lektor, Julie Dalgaard Guldager, fra Professionshøjskolen UC SYD bliver ny centerkoordinator i FIIBL. Julie afløser docent, Jesper von Seelen, der 1. maj tiltrådte som forskningschef på UC SYD.

Den nye centerkoordinator, Julie Dalgaard Guldager, er ansat som lektor på Fysioterapeutuddannelsen på UC SYD i Esbjerg. Hendes forskningsprojekter og -erfaring spænder bredt fra fysisk aktivitet og alkoholforebyggelse i folkeskolen til sundhedsadfærd generelt blandt studerende på videregående uddannelser.

Julie har fx flere års erfaring inden for bl.a. sundhed og sundhedsfremme – i øjeblikket arbejder hun bl.a. med et spændende forskningsprojekt om Virtual Reality og alkoholforebyggelse blandt unge i alderen 15-18 år.

Julie er desuden en del af det team – der også inkluderer medarbejdere fra FIIBL – der lige nu arbejder med den kommende Status På Idrætsfaget 2022 (SPIF)

Julie har en kandidatgrad i folkesundhedsvidenskab og har en Ph.d.-grad inden for sundhedsfremmeområdet.

» Læs mere om Julies forskning og projekter her.

Kontakt

Centerkoordinator, Julie Dalgaard Guldager
jdgu@ucsyd.dk / 7266 5277

Centerleder, Lars Breum Christiansen
lbchristiansen@health.sdu.dk / 6060 7940

Tæt samarbejde om forskning og udvikling

FIIBL er et fuldt integreret samarbejde mellem UC SYD, UCL og SDU. Centret arbejder med praksisnær forskning og uddannelsesudvikling med fokus på børn og unge i idræt og bevægelse.

» Læs mere om FIIBLs fokusområder her.

Scroll to Top