MOV:E 14 er på gaden!

13. september 2023

MOV:E 14 sætter fokus på muligheder for alle børn og har premiere på to nye formater.

MOV:E 14 har vi dedikeret til temaet “idræt og bevægelse for børn og unge med særlige behov”.  Alle børn og unge skal have mulighed for at være en del af de idræts- og bevægelsesfællesskaber, de møder i både daginstitution, skole og fritid. 

I magasinet sætter vi fokus på – sammen med en række forfattere – hvordan vi skaber rammerne for, at alle børn og unge oplever de positive effekter, idræt og bevægelse kan have. Flere artikler byder endda på konkrete ressourcer og værktøjer, der kan bruges i egen praksis. 

I MOV:E 14 siger vi også velkommen til to helt nye formater. For første gang udgiver vi nemlig en videnskabelig artikel. Samtidig introducerer vi også podcast som nyt format. I dette nummer og i kommende magasiner vil de to nye formater supplerer de velkendte artiklerformater i MOV:E. 

Som altid modtager vi gerne forslag til bidrag og respons på indholdet i MOV:E. Har du lyst til se nærmere på tidligere magasiner, kan du finde alle tidligere numre af MOV:E i vores magasinarkiv. 

Kontakt MOV:E redaktionen

Chefredaktør Louise Stjerne Madsen
lsknudsen@health.sdu.dk

MOV:E 15 - maj 2023

Til MOV:E 15 søger vi artikler inden for temaet “idrættens værdier og kvaliteter – herunder i særlig grad artikler, der sætter fokus på idrættens og bevægelsens betydning for børn og unges personlige og alsidige udvikling, dannelse og fællesskaber”. 

Har du en idé til en artikel, så hører vi gerne fra dig inden 8. december 2023. Du kan læse mere om artikelformater og retningslinjer her: 

» Sådan skriver du til MOV:E magasinet 

Scroll to Top