Podcastserier om idræt og bevægelse

Velkommen til FIIBL Podcast. Her på siden kan du lytte til forskellige podcastserier om idræt og bevægelse for børn og unge relateret til FIIBL

Har du en podcastserie om idræt og bevægelse, du gerne vil dele her på siden, så skriv til os på kontakt@fiibl.dk 

MOV:E talks er en podcastserie, der har til formål af formidle viden og forskning om børn og unge i relation til idræt og bevægelse. I hver episode tager vi et konkret emne under (k)ærlig behandling. Vores ambition er at gøre podcasten til et mødested for udveksling af erfaringer og synspunkter, der kan inspirere til forskning og udvikling på området.

MOV:E talks produceres og udgives af FIIBL.

Lyden af idræt dykker ned i, hvordan man kombinerer teori og praksis. Det er en podcast om idrætsundervisning, og de idrætsfaglige problemstillinger, der kan være. Her gæster flere forskellige fagfolk og deler ud af personlige erfaringer. Podcasten er til dig som er idrætslærer eller læser til det, eller til dig som blot har interesse for idræt og sundhed.

Lyden af idræt produceres og udgives af UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole. 

Idræt i ørene er en podcastserie til elever i udskolingen, som du kan brug direkte i din idrætsundervisning. Podcastserien gør eleverne klogere på idrættens tematikker og bringer dem tættere på mennesker, hvor idrætten har en særlig betydning både personligt og professionelt. Gennem forskellige interviews vil de lære om alt lige fra streetkultur til krop og sundhed.

Idræt i ørerne er produceret af Gyldendal og udviklet af Katrine Bertelsen i samarbejde med Gyldendal Uddannelse.

Scroll to Top