Er du interesseret i idræt og bevægelse i skolen?

Så er du kommet til det rette sted. Vi har nemlig samlet en række udgivelser relateret til børn og unges idræt, bevægelse, fysisk aktivitet og sundhed.

Siden er til inspiration til alle, der har brug for at finde vigtige referencer og kilder inden for området; idræt, bevægelse, fysisk aktivitet og sundhed for børn og unge.

Siden er også relevant for alle, der skal skrive opgave eller ansøgninger og har brug for et overblik over vigtige referencer.

Siden er også tænkt som en hjælp til undervisere på fx idræts- pædagog- og læreruddannelserne.

Samtidig kan indholdet også være en hjælp og inspiration til lærere og pædagoger, der ønsker at opdatere deres vidensgrundlag om emner, der relaterer sig til børn og unges sundhed, idræt og bevægelse.

Du kan også dykke ned i konkrete materialer, der fx kan bruges til grundskolens idrætsundervisning og arbejdet med bevægelse i skolen. 

Du kan bidrage!

Vi modtager gerne ideer og forslag til indhold. Skriv til os på kontakt@fiibl.dk

Har du brug for mere viden?

I FIIBL udgiver vi løbende videnskabelige artikler, der også vedrører børn og unges idræt, bevægelse, fysiske aktivitet, sundhed og trivsel. 

MOV:E magasinet

Er du interesseret i idræt og bevægelse for børn og unge? Så tjek vores magasinarkiv – der er helt sikkert også noget for dig!