Activate

2021 – 2022

ACTIVATE er et EU-projekt, hvor partnere fra seks europæiske lande samarbejder om at udvikle gratis online materialer til lærere og elever med fokus på at integrere bevægelse i den boglige undervisning. Projektets formål er at bidrage til at lærere og lærerstuderende får adgang til et brugervenligt og køreklart materiale, der kan understøtte arbejdet med fysisk aktiv læring.

www.activateyourclass.eu finder du information omkring fysisk aktiv læring ligesom du finder e-læringsmoduler både henvendt til lærere og til lærerstuderende. Her kan du browse rundt i materialet eller du kan gennemføre de tre e-læringsmoduler ”onboarding”, next steps”, og ”advanced practice”. Hvert modul er udviklet til at tage 2-2½ time.

www.activateyourclass.eu er der desuden både et antal konkrete aktiviteter samt viden om fysisk aktiv læring og gode råd til planlægning, gennemførsel og evaluering af undervisningsaktiviteter. 

Materialet er på engelsk, men det er skrevet læsevenligt og er relevant for lærer, pædagoger samt lærer- og pædagogstuderende.

Kontakt

Jesper von Seelen / jvse@ucsyd.dk
Claus Løgstrup Ottesen / cott@ucsyd.dk 

Scroll til toppen